Hírek

HUBITEX 2013

Magunkról

2012. év végétől a Tool Jó Kft látja el a szerbiai Nevena Color festékgyár magyarországi képviseletét. Az általunk forgalomba hozott festékek minden esetben magas beltartalmú felső- és középkategóriás termékek, melyek egyedi színfoltjai a magyar piacnak.

Oldószeres festékek, vízbázisú festékek, zománcfestékek, lazúrfestékek, pácok, lakkok, falfestékek, alapozók, színezőpaszták, speciális festékek, hőálló festékek, antik festékek, kalapácslakk zománcok, radiátorzománcok, rozsdagátló alapozók és rozsdagátló festékek, gyorsan száradó alapozók és gyorsan száradó festékek, betonfestékek, lábazati festékek, pala festékek, parketta lakkok, csónaklakkok, bútorlakkok, mélyalapozók, beltéri és kültéri festékek széles termékválasztékát kínáljuk rendkívül kedvező áron mind a lakosság, mind az ipari szegmens részére. Az általunk forgalmazott festékeket a Kermi által bevizsgáltattuk és minden esetben megfelelnek a legújabb Uniós követelményeknek is. A 2013-as HUBITEX interaktív kiállításon lehetőséget nyújtottunk partnereink részére, hogy saját maguk is kipróbálhassák festékeinket és megtapasztalják az általunk kínált profi  minőséget. Bemutattuk a festékek rendkívüli fedőképességét, a jó terülési tulajdonságát, a kiadósságát és a széles színválasztékot egyaránt.   Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy egyszerre lefedjük a piacon jelen levő árérzékeny és minőségi kategóriákat. A komplex logisztikai szolgáltatásunknak, az országos lefedettségünknek és a kedvező árainknak köszönhetően képesek vagyunk nagy volumenű rendelések és egyedi igények színvonalas és gyors kielégítésére.

Minden partnerünket katalógusokkal, egyedi színmintákkal és eladásösztönző marketing anyagokkal látunk el. Igény szerint profi állványrendszert biztosítunk a termékek esztétikus kihelyezésére. Kilenc képviselő kollégánk országos lefedettséggel látogatja a boltokat és napi szinten segítik partnereinket technikai információkkal.